Ez a fogás Húsvétra, de Húsvét után is megállja a helyét! Ha pl. maradt sonkánk, akkor egy kicsit megbolondítva tökéletes, új fogást varázsolhatunk az asztalra. A húsvéti töltelékhez sonkát, kiflit vagy zsömlét, vajat és tojást használunk. Fűszernek só, bors és majoránna került a keverékbe, és mivel sikerült friss csalánt is szednem, ezt is tettem hozzá. Természetesen a csalán elhagyható! Szerző: Triniti
Ez a fogás Húsvétra, de Húsvét után is megállja a helyét! Ha pl. maradt sonkánk, akkor egy kicsit megbolondítva tökéletes, új fogást varázsolhatunk az asztalra. A húsvéti töltelékhez sonkát, kiflit vagy zsömlét, vajat és tojást használunk. Fűszernek só, bors és majoránna került a keverékbe, és mivel sikerült friss csalánt is szednem, ezt is tettem hozzá. Természetesen a csalán elhagyható! Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak