Fitt epres sajttorta sütés nélkül

Recept Fitt epres sajttorta sütés nélkül
KÜLDÖTT KÉPEK

A sajttorta isteni finom, ráadásul egészségesebb verzióban. Lágy, krémes, gyümölcsös, minden megvan benne egy jó kis nassoláshoz.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Alap:

80 gdarált zabpehely
25 gkókuszliszt
15 gkókuszreszelék
20 gproteinpor, vaníliás
50 mlvíz
30 gpépesített áfonya
20 gkókuszolaj
10 gméz

Epres réteg

350 gfagyasztott vagy friss eper pépesítve (a fagyasztott epret előtte kiolvasztjuk)
2 csomageper ízű pudingpor
10 gméz (vagy édesítő)

Krém

500 glágy túró
40 gfehérjepor, epres
10 gméz
10 gzselatinlap

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Az alaphoz a hozzávalókat elkeverjük. A kör alakú sütőformát sütőpapírral kibéleljük, a masszát az aljára tesszük.
  2. Az epres pudingport az eperpürével elkeverjük. Ha fagyasztott epret használunk, a levét is felhasználjuk, nem öntjük le. Hozzáadjuk a mézet, pudingot főzünk.
  3. A túrót, fehérjeport, mézet elkeverjük. A zselatinlapot előkészítjük a csomagoláson szereplő útmutató szerint. A vízbe áztatott lapot addig melegítjük, amíg fel nem oldódik (vigyázat, nem főzzük!). A zselatinhoz 2 kanál krémet adagolunk, majd az egészet elkeverjük a túrós alappal.
  4. A túrós krém felét rákenjük a formában lévő alapra. A krém másik felébe 2 kanál epres masszát keverünk, ez kerül rá az első túrókrémes rétegre. A tetejére pedig rákenjük az epres pürét.
  5. Egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás