Fokhagymás krémmel sült burgonya
Szerintem ez az egyik legjobb köret, amit valaha ettem. A puhára főtt és sült burgonya önmagában igazi főnyeremény, de ha sütés előtt még egy adag sajtos-fokhagymás-tejfölös krém is kerül rá, akkor a siker egyértelműen garantált. Nem kell túlgondolni, csupán pár egyszerű lépésből áll az elkészítés. Szerző: Lacusin
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 10.8.2020
Kategória: Köretek, Főétkezések, Ebéd, Burgonya
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
Szükségünk lesz:
5 dbburgonya
100 gvaj
5 ev. kanálreszelt parmezán
1 ev. kanáltejföl
3 gerezdfokhagyma
3 ev. kanálpetrezselyemzöld
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS