A Fordított almás szelet onnét kapta a nevét, hogy tényleg fordított sorrendben készül el. Először a felszeletelt és ízesített alma kerül a sütőbe, majd miután megsült, ráöntjük a tésztát, és ezt is megsütjük. A süteményt a tejszínhabos-pudingos krém teszi igazán felejthetetlenné. A tetejét mandulaszirommal vagy reszelt csokoládéval díszítem. Szerencsére nem egy bonyolult recept, mindenki megbirkózik az elkészítésével.
A Fordított almás szelet onnét kapta a nevét, hogy tényleg fordított sorrendben készül el. Először a felszeletelt és ízesített alma kerül a sütőbe, majd miután megsült, ráöntjük a tésztát, és ezt is megsütjük. A süteményt a tejszínhabos-pudingos krém teszi igazán felejthetetlenné. A tetejét mandulaszirommal vagy reszelt csokoládéval díszítem. Szerencsére nem egy bonyolult recept, mindenki megbirkózik az elkészítésével.
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül