Ebben az esetben a „fordított” a sütési technikát jelenti. A „fordított” mákos-almás kockánál a sütőpapírral kibélelt tepsibe először az almás tölteléket/réteget tesszük, majd erre kerül rá a finom mákos tészta. Miután készre sütöttük, egyszerűen kifordítjuk, kihűtjük, díszítjük. Mi nagyon szeretjük, mert a tészta puha, lágy, ráadásul mákos, az almás töltelék pedig önmagáért beszél. Az almás töltelékhez vaníliacukrot, cukrot és fahéjat is kevertem, ez ízlés dolga, így bátran lehet módosítani a hozzávalók mennyiségén. Szerző: Blazena
Ebben az esetben a „fordított” a sütési technikát jelenti. A „fordított” mákos-almás kockánál a sütőpapírral kibélelt tepsibe először az almás tölteléket/réteget tesszük, majd erre kerül rá a finom mákos tészta. Miután készre sütöttük, egyszerűen kifordítjuk, kihűtjük, díszítjük. Mi nagyon szeretjük, mert a tészta puha, lágy, ráadásul mákos, az almás töltelék pedig önmagáért beszél. Az almás töltelékhez vaníliacukrot, cukrot és fahéjat is kevertem, ez ízlés dolga, így bátran lehet módosítani a hozzávalók mennyiségén. Szerző: Blazena
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak