A fordított szelet Nadi módra egy nagyon egyszerű, mégis pompás recept. A titka, hogy először a fűszerezett és mustárral megkent húst fordítva tesszük bele a panírba. Először a zsemlemorzsába forgatjuk, majd a tojásba. A panírozott husit hirtelen megsütjük, majd tepsibe-hőálló tálba tesszük, hagymával és szalonnával bőségesen megszórjuk, végül készre sütjük. A hús finom, puha és omlós lesz. Tökéletes burgonyapürével és friss salátával.
A fordított szelet Nadi módra egy nagyon egyszerű, mégis pompás recept. A titka, hogy először a fűszerezett és mustárral megkent húst fordítva tesszük bele a panírba. Először a zsemlemorzsába forgatjuk, majd a tojásba. A panírozott husit hirtelen megsütjük, majd tepsibe-hőálló tálba tesszük, hagymával és szalonnával bőségesen megszórjuk, végül készre sütjük. A hús finom, puha és omlós lesz. Tökéletes burgonyapürével és friss salátával.
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Nada Indruchovának
Forrás: Vaření s Tomem
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak