Már régóta készültem arra, hogy elkészítsem a fordított szilvás szeletet. Szilvát szerencsére már bárhol kapni, így semmi sem szabhat gátat ennek a finomságnak. Trükkje, hogy a szilvát és a tésztát fejjel lefelé rétegezzük: először a szilva, a szilvára világos tészta, majd a világos tésztára a kakaós tészta. Miután megsült és kihűlt, kifordítjuk a tepsiből, megkenjük a tejfölös krémmel, bőven megszórjuk reszelt csokoládéval, és el is készült. Szerző: Danka
Már régóta készültem arra, hogy elkészítsem a fordított szilvás szeletet. Szilvát szerencsére már bárhol kapni, így semmi sem szabhat gátat ennek a finomságnak. Trükkje, hogy a szilvát és a tésztát fejjel lefelé rétegezzük: először a szilva, a szilvára világos tészta, majd a világos tésztára a kakaós tészta. Miután megsült és kihűlt, kifordítjuk a tepsiből, megkenjük a tejfölös krémmel, bőven megszórjuk reszelt csokoládéval, és el is készült. Szerző: Danka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak