Le szeretnénk nyűgözni a vendégeket? Nekem ez a formába rakott tojással sikerült. Ez az előétel szemnek és szájnak is egyaránt kedvez. A sok apróra vágott színes zöldségnek köszönhetően igazi színkavalkád ez az „aszpik”. A tartármártásnak köszönhetően a darabos elemeket összefogó gél sem átlátszó, hanem szép, világos árnyalatba megy át. A klasszikus recepttől eltérően a főtt tojást is feldaraboltam, és mivel nem volt otthon húsleves, azt vízzel és leveskockával helyettesítettem. Az eredmény így os tökéletes lett, fogyasztása hidegen ajánlott.
Le szeretnénk nyűgözni a vendégeket? Nekem ez a formába rakott tojással sikerült. Ez az előétel szemnek és szájnak is egyaránt kedvez. A sok apróra vágott színes zöldségnek köszönhetően igazi színkavalkád ez az „aszpik”. A tartármártásnak köszönhetően a darabos elemeket összefogó gél sem átlátszó, hanem szép, világos árnyalatba megy át. A klasszikus recepttől eltérően a főtt tojást is feldaraboltam, és mivel nem volt otthon húsleves, azt vízzel és leveskockával helyettesítettem. Az eredmény így os tökéletes lett, fogyasztása hidegen ajánlott.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak