Mindegyik kalácsnak megvan a maga varázsa és különlegessége. Ez a foszlós abban különbözik a többitől, hogy sütés közben mézzel elkevert vajjal kenegetem, legalább 3-4x sütés közben. A kalács annyira puha, foszlós és illatos, hogy lehetetlen neki ellenállni! Nemcsak ünnepnapok alkalmával érdemes elkészíteni, hanem bármikor, amikor megkívánjuk. Csak ajánlani tudom! Szerző: Triniti
Mindegyik kalácsnak megvan a maga varázsa és különlegessége. Ez a foszlós abban különbözik a többitől, hogy sütés közben mézzel elkevert vajjal kenegetem, legalább 3-4x sütés közben. A kalács annyira puha, foszlós és illatos, hogy lehetetlen neki ellenállni! Nemcsak ünnepnapok alkalmával érdemes elkészíteni, hanem bármikor, amikor megkívánjuk. Csak ajánlani tudom! Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak