A palacsintának számos változata létezik, egyik jobb mint a másik. Az egyik újságban rátaláltam a francia palacsinta receptjére. A recept azt írta, hogy azért kell víz a tésztájába, mert ettől a palacsintatészta puhább és levegősebb lesz. Kipróbáltam, és bevált a recept! A tésztához búzafinomlisztet és réteslisztet használtam, 1:1 arányban. A palacsintákat lekvárral és túróval töltöttem, a tetejére pedig az elmaradhatatlan tejszínhab került.
A palacsintának számos változata létezik, egyik jobb mint a másik. Az egyik újságban rátaláltam a francia palacsinta receptjére. A recept azt írta, hogy azért kell víz a tésztájába, mert ettől a palacsintatészta puhább és levegősebb lesz. Kipróbáltam, és bevált a recept! A tésztához búzafinomlisztet és réteslisztet használtam, 1:1 arányban. A palacsintákat lekvárral és túróval töltöttem, a tetejére pedig az elmaradhatatlan tejszínhab került.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak