A frissítő almás-krémes szelet receptjét anyukámtól tanultam, aki mesteri édességeket tudott sütni. Szerencsére a sütik többségét én is el tudom készíteni, és ez az édesség az egyik kedvencem. Csupa puhaság és krémesség a jellemzője: a piskóta tökéletesen harmonizál a vaníliás almás réteggel, a lágy pudingos krémmel és természetesen a tejszínhabbal. A tetejét már csak csokoládéval kell meghinteni, és el is készült a finomság. Szerző: Mara M.
A frissítő almás-krémes szelet receptjét anyukámtól tanultam, aki mesteri édességeket tudott sütni. Szerencsére a sütik többségét én is el tudom készíteni, és ez az édesség az egyik kedvencem. Csupa puhaság és krémesség a jellemzője: a piskóta tökéletesen harmonizál a vaníliás almás réteggel, a lágy pudingos krémmel és természetesen a tejszínhabbal. A tetejét már csak csokoládéval kell meghinteni, és el is készült a finomság. Szerző: Mara M.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak