A tojásfehérjét a cukorral habbá verjük, beledolgozzuk a tojások sárgáját is. Ezután adjuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, 180 fokon 15-20 percig sütjük.
A mandarint lecsepegtetjük, a levét felfogjuk. A tejfölt a vaníliacukorral kikeverjük, hozzáadjuk a mandarint, majd a megsült tészta tetejére tesszük. Elegyengetjük, egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük (ha erre nincs lehetőség, akkor minimum 2-3 órára).
A mandarin levét edénybe tesszük, hozzáadjuk a szirupot, majd annyi vizet adunk hozzá, hogy a térfogata 900 ml legyen. Hozzáadunk 2 csomag pudingport, csomómentesre keverjük, majd pudingot főzünk. Kihűtjük, a sütemény tetejére tesszük, 2-3 órára pedig visszakerül a hőtőbe.