Füstölt húsos-tormás szendvicskrém

Recept Füstölt húsos-tormás szendvicskrém
KÜLDÖTT KÉPEK

Már a címe is elárulja, nem kell meglepetésre várni, ebben a finom szendvicskrémben bizony tormakrém és füstölt hús van. Elég karakteres ízvilággal rendelkezik, amit a krémsajttal tudunk lágyítani. Mivel a füstölt hús is eléggé sós, így a sóval eléggé óvatosan bánok. Ha véletlenül túl intenzívnek érezzük, akkor krémsajttal még mindig tudunk rajta javítani. Friss bagettel, kenyérrel tálalom.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

kb. 150 gfüstölt hús
1 ev. kanáltormakrém (bolti)
1 ev. kanálmustár
2-3 ev. kanálnatúr krémsajt (akár több is)
só, bors

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A húst ledaráljuk
  2. Elkeverjük a többi hozzávalóval: a tormával, mustárral, krémsajttal.
  3. Megkóstoljuk, és amennyiben kell, még adunk hozzá krémsajtot (és egyéb hozzávalót)
  4. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
  5. Friss péksüteménnyel, bagettel tálaljuk.

Forrás: Vaření a pečení s láskou

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás