Füstölt húsos-tormás szendvicskrém

Már a címe is elárulja, nem kell meglepetésre várni, ebben a finom szendvicskrémben bizony tormakrém és füstölt hús van. Elég karakteres ízvilággal rendelkezik, amit a krémsajttal tudunk lágyítani. Mivel a füstölt hús is eléggé sós, így a sóval eléggé óvatosan bánok. Ha véletlenül túl intenzívnek érezzük, akkor krémsajttal még mindig tudunk rajta javítani. Friss bagettel, kenyérrel tálalom.

Hozzáadta:, 22.12.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek
Előkészítési idő:
Recept Füstölt húsos-tormás szendvicskrém

Hozzávalók

Szükségünk lesz:
kb. 150 gfüstölt hús
1 ev. kanáltormakrém (bolti)
1 ev. kanálmustár
2-3 ev. kanálnatúr krémsajt (akár több is)
só, bors

Elkészítés menete

  1. A húst ledaráljuk
  2. Elkeverjük a többi hozzávalóval: a tormával, mustárral, krémsajttal.
  3. Megkóstoljuk, és amennyiben kell, még adunk hozzá krémsajtot (és egyéb hozzávalót)
  4. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
  5. Friss péksüteménnyel, bagettel tálaljuk.

Forrás: Vaření a pečení s láskou