Füstölt húsos-tormás szendvicskrém

Hozzáadta: Aladár, 22.12.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Reggeli, Főétkezések, Tormakrém
KÜLDÖTT KÉPEK
Már a címe is elárulja, nem kell meglepetésre várni, ebben a finom szendvicskrémben bizony tormakrém és füstölt hús van. Elég karakteres ízvilággal rendelkezik, amit a krémsajttal tudunk lágyítani. Mivel a füstölt hús is eléggé sós, így a sóval eléggé óvatosan bánok. Ha véletlenül túl intenzívnek érezzük, akkor krémsajttal még mindig tudunk rajta javítani. Friss bagettel, kenyérrel tálalom.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: Aladár, 22.12.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Reggeli, Főétkezések, Tormakrém
Előkészítés:
ALAPANYAGOK
Szükségünk lesz:
kb. 150 gfüstölt hús
1 ev. kanáltormakrém (bolti)
1 ev. kanálmustár
2-3 ev. kanálnatúr krémsajt (akár több is)
só, bors
- A húst ledaráljuk
- Elkeverjük a többi hozzávalóval: a tormával, mustárral, krémsajttal.
- Megkóstoljuk, és amennyiben kell, még adunk hozzá krémsajtot (és egyéb hozzávalót)
- Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
- Friss péksüteménnyel, bagettel tálaljuk.
Forrás: Vaření a pečení s láskou
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Křenová pomazánka s uzeným masem.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Chrenová nátierka s údeným mäsom.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Pasta chrzanowa z mięsem wędzonym.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Meerrettich-Rauchfleisch-Aufstrich an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS