Füstölt makrélás-túrós szendvicskrém

Recept Füstölt makrélás-túrós szendvicskrém
KÜLDÖTT KÉPEK

Már nagyon régen vásároltam füstölt makrélát. Legutóbb megláttam a bolt polcán, és rögtön eszembe jutott, ahogy gyerekkoromban a családdal körbe ültük és kézzel estünk neki. Anyukám persze a füstölt makrélából készült lágy krémmel is meg szokott minket lepni, amit aztán jó vastagon kentünk a házi kiflire. Ez a krém nagyjából 15 perc alatt elkészül. Szerző: Lacusin

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

1 dbfüstölt makréla
2 ev. kanáltúró (púpos kanál)
2 ev. kanálmajonéz
1 ev. kanálaprított snidling
1 dbkisebb vöröshagyma
2 kv. kanálcitromlé
Ízlés szerint só és bors

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A makréla húsát lefejtjük a csontról, bőrét is eltávolítjuk..
  2. A húshoz hozzáadjuk a túrót, majonézt, apróra vágott újhagymát, a kis kockára vágott vöröshagymát és a citrom levét. Sózzuk és borsozzuk.
  3. Az egészet krémesre keverjük.
  4. Friss kenyérre kenjük, fantáziánk szerint díszítjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás