Brokkolis kenő
Hozzáadva: 16.9.2017
A lilahagymával, fokhagymával, túróval és joghurttal készített brokkolis kenő nagyon izgalmas alapanyaga lehet egy finom vacsorának, uzsonnának vagy akár tízórainak. Az íze rendkívül finom, és még a diétás étrendbe is beleillik. Használhatjuk friss kenyérre kenve, magvas péksüteményekhez, tölthetünk vele sovány sonkákat, sörsonkákat, de akár főtt tojásokat. Egy-két szelet mozzarellát és koktélparadicsomot is tálalok hozzá.
RECEPT MEGJELENÍTÉSE
Cukkinis-fokhagymás kence
Hozzáadva: 1.7.2020
Nyár, meleg, forróság, strand, pihenés, na meg a sok-sok zöldség, főleg cukkini! A cukkinis-fokhagymás kence tökéletes kenyérre, de akár mártásként is fogyaszthatjuk húsokhoz, grillezett zöldségekhez. Nálunk a grillezés elengedhetetlen kelléke, és szinte mindenhez ezt esszük. Na jó, az édességhez azért nem. Egy próbát megér!
Előkészítés 10 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE Füstölt makrélás-túrós szendvicskrém
Hozzáadva: 6.12.2020
Már nagyon régen vásároltam füstölt makrélát. Legutóbb megláttam a bolt polcán, és rögtön eszembe jutott, ahogy gyerekkoromban a családdal körbe ültük és kézzel estünk neki. Anyukám persze a füstölt makrélából készült lágy krémmel is meg szokott minket lepni, amit aztán jó vastagon kentünk a házi kiflire. Ez a krém nagyjából 15 perc alatt elkészül. Szerző: Lacusin
Előkészítés 15 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE