Gesztenyés kocka sütés nélkül, tejszínhabbal

Recept Gesztenyés kocka sütés nélkül, tejszínhabbal
KÜLDÖTT KÉPEK

Gyors és egyszer finomság, gesztenyepürével. Nyami!

KÜLDÖTT KÉPEK

ALAPANYAGOK

Tészta:

250 gaprított keksz
500 ggesztenyepüré, ízlés szerint édes vagy cukor nélkül
10 mlrum
50 gvaj

Krém:

1 csomagvaníliapuding
400 mltej
200 gvaj
100 gkristálycukor
500 mlhabtejszín
2 csomagvaníliacukor
1 csomaghabfixáló
Reszelt csoki díszítéshez

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Elkészítjük a tepsit (25x35 cm), alufóliával kibéleljük.
  2. A pudingport a tejjel, vaníliacukorral és kristálycukorral elkeverjük, sűrű pudingot főztünk. A még forró pudingba belekeverjük a vajat. Addig keverjük, amíg a vaj fel nem oldódik és el nem keveredik a pudinggal.
  3. A kekszet a gesztenyepürével elkeverjük, jó alaposan. Hozzáadjuk a rumot vagy romaromát, majd a kapott masszát alufóliával kibélelt tepsibe tesszük.
  4. A habtejszínt a habfixálóval együtt habbá verjük.
  5. A gesztenyés alapra ráöntjük a pudingot, a pudingra rákenjük a tejszínhabot.
  6. A tetejét reszelt csokoládéval díszítjük. Kihűtjük, felszeleteljük, tálaljuk. Jó étvágyat!
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás