Gesztenyés sajttorta

Recept Gesztenyés sajttorta
KÜLDÖTT KÉPEK

A gesztenyés sajttortából még nem tudtam annyit készíteni, hogy legalább egy napig kitartson. A család lecsap rá és addig eszi, amíg el nem fogy.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

Alap

150 gaprított zabpehely
50 gdarált dió
50 ggesztenyepüré
50 gvaj
20 gméz

Töltelék

500 glágy túró
200 gnatúr krémsajt
250 ggesztenyepüré
30 gméz
1 dbtojás
1 evőkanálvanília ízű pudingpor

Öntet

100 gfehér csokoládé
10 gétcsokoládé
30 gkókuszolaj

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Az alaphoz a hozzávalókat alaposan eldolgozzuk, sütőpapírral kibélelt, 20 cm átmérőjű sütőforma aljára tesszük. 180 fokon 7 percig sütjük.
  2. A túrót a natúr krémsajttal kikeverjük, beledolgozzuk a tojást, a gesztenyepürét, mézet és pudingport. Vehetünk édes és cukor nélküli pürét is. Ha cukor nélkülit használunk, akkor a tölteléket érdemes még édesíteni. A tölteléket rákenjük a tészta tetejére, majd 155 fokos sütőbe visszatesszük, további 50 percig sütjük.
  3. A kihűlt sajttortára ráöntjük az öntetet: a csokit a kókuszolajjal együtt felolvasztjuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás