Ha van kukta, akkor a gombás marhahús gyorsan elkészül. Ha nincs, akkor nincs más választás, mint maradni a régi, jól megszokott módszernél, és puhára főzzük. Ez több idő, de megéri a fáradozást! Szárított gombával dolgoztam, amit előtte forró vízbe áztattam. Ízesítésnek egyszerű fűszereket használtam, és egy kevés mustárt, hogy meglegyen a pici pikantériája.
Ha van kukta, akkor a gombás marhahús gyorsan elkészül. Ha nincs, akkor nincs más választás, mint maradni a régi, jól megszokott módszernél, és puhára főzzük. Ez több idő, de megéri a fáradozást! Szárított gombával dolgoztam, amit előtte forró vízbe áztattam. Ízesítésnek egyszerű fűszereket használtam, és egy kevés mustárt, hogy meglegyen a pici pikantériája.
Forrás: Pečené, varené s Ivou
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak