Klasszikus főétel ebédre vagy vacsorára. Nem kell hozzá sok alapanyag, a végeredmény pedig egyszerűen tökéletes! A lágy, puha hús, a finom gomba, mustár, kolbász, egyszerű fűszerek teszik ezt a fogást tökéletessé. A tálalást sem kell túlgondolni, egy szelet hús, rizs, na meg az elmaradhatatlan szaft. Mi így szeretjük, maximum még házi csemegeuborkát adok hozzá.
Klasszikus főétel ebédre vagy vacsorára. Nem kell hozzá sok alapanyag, a végeredmény pedig egyszerűen tökéletes! A lágy, puha hús, a finom gomba, mustár, kolbász, egyszerű fűszerek teszik ezt a fogást tökéletessé. A tálalást sem kell túlgondolni, egy szelet hús, rizs, na meg az elmaradhatatlan szaft. Mi így szeretjük, maximum még házi csemegeuborkát adok hozzá.
Forrás: Vaření s Tomem
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak