A tavasz közeledtével itt az ideje megnézni, hogy a grillkészlet megvan-e, és nem árt átböngészni a jól bevált grillrecepteket. Nekem az egyik kedvencem a görög Souvlaki (szuvlaki). Először Görögországban találkoztam vele, és a helyiek szerint az egyik legfinomabb gyorsétel. Én ott bárányhúsból készültet ettem. Mivel a bárányhús elkészítése nem az erősségem, sertéshúsból és csirkehúsból készítem. A fűszerezése nagyon egyszerű, friss tzatzikivel és fokhagymaolajjal megkent bagettel egyszerűen verhetetlen.
A tavasz közeledtével itt az ideje megnézni, hogy a grillkészlet megvan-e, és nem árt átböngészni a jól bevált grillrecepteket. Nekem az egyik kedvencem a görög Souvlaki (szuvlaki). Először Görögországban találkoztam vele, és a helyiek szerint az egyik legfinomabb gyorsétel. Én ott bárányhúsból készültet ettem. Mivel a bárányhús elkészítése nem az erősségem, sertéshúsból és csirkehúsból készítem. A fűszerezése nagyon egyszerű, friss tzatzikivel és fokhagymaolajjal megkent bagettel egyszerűen verhetetlen.
Blogom: Vaření s Tomem
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak