Fantasztikus túrós háromszögek fahéjas cukorral
Hozzáadva: 6.6.2017
Egyszerű túrós-ropogós édesség, ami az egész családot megörvendezteti. A kis háromszögeket akkorára formázzuk, amekkorára csak szeretnénk. Lehetnek kicsi falatkák, vagy akár nagyobb szeletek is. Én esti pihenéskor szoktam magam elé venni (ha egyáltalán marad), és ezzel kényeztetem magam az egész napos munka után. A fahéjas cukor bátran helyettesíthető vaníliacukorral is, ki mit szeret. A fantasztikus túrós háromszögek fahéjas cukorral az egyik nagy kedvencem.
RECEPT MEGJELENÍTÉSE
A leggyorsabb és legjobb krémes - Fotókkal
Hozzáadva: 14.4.2017
A krémes nemcsak a cukrászdák gyöngyszeme, ugyanis otthon is elkészíthető, ráadásul aránylag kevés energiaráfordítással. A leggyorsabb és legjobb krémes receptje is ezt bizonyítja. Ha van otthon leveles tészta, ami manapság már szinte bárhol beszerezhető, akkor nyert ügyünk van. A tésztát megsütjük, a krémet egyszerűen megfőzzük, a tejszínhabot felverjük, és rétegezünk. Tényleg nem bonyolult, és még mindig jobbnak tartom ezt a változatot, mint megvenni a volti por állagú krémet, amit csak meg kell főzni.
RECEPT MEGJELENÍTÉSE
Karamellkrémmel töltött tölcsér
Hozzáadva: 26.11.2019
Ezeknek a kis karamellkrémmel töltött tölcséreknek nem lehet ellenállni! Aranyosak, kicsik, édesek, ráadásul megtalálható benne a finom tészta, a lágy karamellás krém, a kihagyhatatlan csokoládés és díszítésnek még a darált dió is. Az elkészítése időigényes, való igaz, de higgyétek el, megéri a fáradozást! Ha kipróbáljátok, karácsonyra biztosan tripla adagot készítetek! Szerző: Lacusin
Előkészítés 40 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE Tejszínhabos habroló fahéjas cukorba forgatva
Hozzáadva: 4.4.2018
Időigényes, de annál finomabb csemege a tejszínhabos roló fahéjas cukorba forgatva. A tésztarolót krémes, habos, porcukorral habbá vert habtejszínnel töltöttem, a forró rolót pedig fahéjas cukorral szórtam meg. Már az illata is pompás volt, a kellemes fahéjas illat bejárta az egész konyhát. Mondani se kell, a család alig várta, hogy beleharaphasson, és már akkor türelmetlenek voltak, mikor a tésztát hűtőbe tettem pihenni két órára. Hiába, ami finom, az finom. Szerző: Terézia
Előkészítés 60 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE