Gyors marhahúsleves

Recept Gyors marhahúsleves
KÜLDÖTT KÉPEK

Ez a marhahúsleves gyakorlatilag gyógyír a megfázásra. Nagy előnye, hogy nem kell vele sokat foglalkozni – az egyetlen dolog, hogy a habot a husiról le kell venni. Ha a husi már puha, akkor mehet bele a zöldség, a végén pedig a tészta vagy csipetke. Sőt, ez akár el is hagyható. Én májgombóccal dobtam fel ezt a változatot, de mivel nem volt időm, így fagyasztott boltit használtam. Szerző: HeMiShEk

KÜLDÖTT KÉPEK

ALAPANYAGOK

Csontos marhahús
Gyökérzöldség
Májgombóc (fagyasztott bolti)
Egész feketebors
Szegfűbors
Babérlevél
Csipetke vagy tészta

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A csontos marhahúst megmossuk.
  2.  Edénybe tesszük, sózzuk, hozzáadjuk a feketeborsot, a szegfűborsot és a babérlevelet. Annyi vízzel felöntjük, amennyi ellepi. Lassú lángon főzzük, a habot leszedjük.
  3. Amikor a hús már puha, hozzáadjuk a zöldségeket. A májgombóc csomagolásán szereplő útmutatót elolvassuk, és annyit főzzük a levesben, amennyit kell.
  4. A tésztát, csipetkét belefőzzük, tálaljuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás