Karácsonyra nemcsak a szárazabb, vagy éppen sütés nélküli finomságokat készítem, hanem azért szánok időt a krémes fogásokra is. Egyik nagy kedvenc a habos szelet csokoládéval. A diós tésztát süteményes zsákkal sütőpapírral kibélelt tepsire nyomom, lényegében kis rudakat formázok, majd miután megsült, erre viszem fel az édes és lágy krémet. Egy kis pihentetés a hűtőszekrényben, majd miután kihűlt, csokiba mártom. Szerző: Jaja
Karácsonyra nemcsak a szárazabb, vagy éppen sütés nélküli finomságokat készítem, hanem azért szánok időt a krémes fogásokra is. Egyik nagy kedvenc a habos szelet csokoládéval. A diós tésztát süteményes zsákkal sütőpapírral kibélelt tepsire nyomom, lényegében kis rudakat formázok, majd miután megsült, erre viszem fel az édes és lágy krémet. Egy kis pihentetés a hűtőszekrényben, majd miután kihűlt, csokiba mártom. Szerző: Jaja
Forrás: mamincinyrecepty
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak