Hagymás sült csirkemáj
Sokféleképpen szoktam készíteni a csirkemájat, mert nagyon szeretjük. Ez a hagymás sült csirkemáj recept különösen nagy kedvenc nálunk, nem beszélve arról, hogy hamar elkészül, és pillanatok alatt egy igazi finomságot lehet varázsolni az asztalra. :)
KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
500 gcsirkemáj
1 fejvöröshagyma
2 ev. kanálzsír
ízlés szerint só, kömény
2 ev. kanálbúza finomliszt
köretnek rizs
- Egy serpenyőben a zsírt felforrósítjuk, a felkockázott hagymát üvegesre pirítjuk és rátesszük a megmosott csirkemájat, és minden oldalán kifehéredésig sütjük. Rászórjuk a köményt, egy kevés forró vízzel felöntjük és a májat puhára pároljuk.%1
- A májat kivesszük, a serpenyőben lévő híg szószt pedig kevés hideg vízben elkevert liszttel besűrítjük. Ezután visszatesszük a májat, sózzuk és 10 percig tovább főzzük.
- Rizzsel tálaljuk
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Drůbeží játra na cibulce.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS