Hagymás sült csirkemáj

Recept Hagymás sült csirkemáj

Hozzáadta: TopPetra, 15.9.2016

Kategória: Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora

KÜLDÖTT KÉPEK

Sokféleképpen szoktam készíteni a csirkemájat, mert nagyon szeretjük. Ez a hagymás sült csirkemáj recept különösen nagy kedvenc nálunk, nem beszélve arról, hogy hamar elkészül, és pillanatok alatt egy igazi finomságot lehet varázsolni az asztalra. :)

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 15.9.2016

Kategória: Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

500 gcsirkemáj
1 fejvöröshagyma
2 ev. kanálzsír
ízlés szerint só, kömény
2 ev. kanálbúza finomliszt
köretnek rizs

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Egy serpenyőben a zsírt felforrósítjuk, a felkockázott hagymát üvegesre pirítjuk és rátesszük a megmosott csirkemájat, és minden oldalán kifehéredésig sütjük. Rászórjuk a köményt, egy kevés forró vízzel felöntjük és a májat puhára pároljuk.%1
  2. A májat kivesszük, a serpenyőben lévő híg szószt pedig kevés hideg vízben elkevert liszttel besűrítjük. Ezután visszatesszük a májat, sózzuk és 10 percig tovább főzzük.
  3. Rizzsel tálaljuk
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás