Hagymás sült csirkemáj

Sokféleképpen szoktam készíteni a csirkemájat, mert nagyon szeretjük. Ez a hagymás sült csirkemáj recept különösen nagy kedvenc nálunk, nem beszélve arról, hogy hamar elkészül, és pillanatok alatt egy igazi finomságot lehet varázsolni az asztalra. :)

Hozzáadta:, 15.9.2016
Kategória: Főételek
Előkészítési idő:
Főzési/sütési idő:
Recept Hagymás sült csirkemáj

Hozzávalók

500 gcsirkemáj
1 fejvöröshagyma
2 ev. kanálzsír
ízlés szerint só, kömény
2 ev. kanálbúza finomliszt
köretnek rizs

Elkészítés menete

  1. Egy serpenyőben a zsírt felforrósítjuk, a felkockázott hagymát üvegesre pirítjuk és rátesszük a megmosott csirkemájat, és minden oldalán kifehéredésig sütjük. Rászórjuk a köményt, egy kevés forró vízzel felöntjük és a májat puhára pároljuk.%1Tipp: 14 inspiráló húsvéti fogás - a legjobbak legjobbjai
  2. A májat kivesszük, a serpenyőben lévő híg szószt pedig kevés hideg vízben elkevert liszttel besűrítjük. Ezután visszatesszük a májat, sózzuk és 10 percig tovább főzzük.
  3. Rizzsel tálaljukTipp: TOP 13 ellenállhatatlan kuglóf recept, amivel mindenkit levesz a lábáról