Remek fogás egyetlen sütőtálból. A hagymával és tejszínnel sült puha sertéstarja akkor kerül az asztalra, amikor valami különlegessel szeretném meglepni a családot. Bár ez eléggé egyszerű és szokványos fogásnak tűnhet, mégis sok ponton lehet egy kis pikantériát és meglepetést csempészni az ételbe. Ez lehet a fűszer, amivel ízesítjük a húst. Aznap is fűszerezhetjük a húsz, de akár egy nappal előtte is bepácolhatjuk. A pirított hagyma szintén nagyon feldobja (bár a friss hagyma is tökéletes). Akár füstölt sonkát vagy szalonnát is csempészhetünk a rétegek közé, a fogást pedig a finom, zsíros habtejszín teszi fantasztikussá.
Remek fogás egyetlen sütőtálból. A hagymával és tejszínnel sült puha sertéstarja akkor kerül az asztalra, amikor valami különlegessel szeretném meglepni a családot. Bár ez eléggé egyszerű és szokványos fogásnak tűnhet, mégis sok ponton lehet egy kis pikantériát és meglepetést csempészni az ételbe. Ez lehet a fűszer, amivel ízesítjük a húst. Aznap is fűszerezhetjük a húsz, de akár egy nappal előtte is bepácolhatjuk. A pirított hagyma szintén nagyon feldobja (bár a friss hagyma is tökéletes). Akár füstölt sonkát vagy szalonnát is csempészhetünk a rétegek közé, a fogást pedig a finom, zsíros habtejszín teszi fantasztikussá.
Szerző: Nada I. /Rebeka/
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak