A hajdinafasírt remek választás lehet a böjti napokra. Húst nem tartalmaz, így húsmentes napokon tökéletesen beleilleszthető az étrendbe. A hajdina nem sok előkészületet igényel, csak párszor át kell mosni, majd hagymát pirítunk, rátesszük, és bő vízzel felöntjük. Ha zöldséget adunk hozzá, köretként is pompás, ha pedig összekeverjük a tojással, zsemlemorzsával és a többi hozzávalóval, akkor ezeket a remek kis fasírtokat készíthetjük el.
A hajdinafasírt remek választás lehet a böjti napokra. Húst nem tartalmaz, így húsmentes napokon tökéletesen beleilleszthető az étrendbe. A hajdina nem sok előkészületet igényel, csak párszor át kell mosni, majd hagymát pirítunk, rátesszük, és bő vízzel felöntjük. Ha zöldséget adunk hozzá, köretként is pompás, ha pedig összekeverjük a tojással, zsemlemorzsával és a többi hozzávalóval, akkor ezeket a remek kis fasírtokat készíthetjük el.
A receptrét köszönet kiváló szakácsunknak, Blazena Sadovskanak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak