Hajdinalisztes karácsonyi kifli

Recept Hajdinalisztes karácsonyi kifli
KÜLDÖTT KÉPEK

Ez a karácsonyi kifli hajdinaliszt és finomliszt keverékéből készült. Ha spéci diétán vagyunk, akkor érdemes vele futni egy kört. Szerző: Romca

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

5 dbtojássárga
120 gdarált dió
1 csomagvaj
100 gkristálycukor
175 gbúzafinomliszt
175 ghajdinaliszt
Szükség szerint porcukor szóráshoz vagy forgatáshoz

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A forgatáshoz, szóráshoz szánt porcukor kivételével az alapanyagokat tálba tesszük, eldolgozzuk.
  2. A tésztát kb. 2 órát hűtőszekrényben pihentetjük.
  3. Miután már kellően hideg a tészta, kiszaggatjuk a kis tésztaadagokat és megformázzuk a kifliket. Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, 160 fokra előmelegített sütőben 8 percig sütjük.
  4. Miután megsült, porcukorba forgathatjuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás