Egy igazi sütés nélküli finomság. A háztartási keksz, almás töltelék és vaníliakrém hármasa teszi felejthetetlenné ezt az isteni hamis almás rétest. Az elkészítése jár némi munkával, de megéri a fáradozást. Hidegen tálalom, ugyanis az elkészítést követően legalább 1 éjszakára a hűtőszekrénybe teszem. Ezalatt a vaníliakrém is jól megköt, és az almás töltelék is. Hogy az alma ne follyon szét a süteményben, az állagát darával javítottam. Ehhez a mennyiséghez 1 evőkanálnyi elég volt, de ha még ekkor is túl folyós, akkor lehet még hozzáadni. A vaníliakrémhez a kihűlt sűrű pudingot kevertem hozzá kanalanként a habos vajhoz, ettől lett igazán sima és krémes. A pudinghoz nem adtam hozzá cukrot, de ez ízlés dolga.
Egy igazi sütés nélküli finomság. A háztartási keksz, almás töltelék és vaníliakrém hármasa teszi felejthetetlenné ezt az isteni hamis almás rétest. Az elkészítése jár némi munkával, de megéri a fáradozást. Hidegen tálalom, ugyanis az elkészítést követően legalább 1 éjszakára a hűtőszekrénybe teszem. Ezalatt a vaníliakrém is jól megköt, és az almás töltelék is. Hogy az alma ne follyon szét a süteményben, az állagát darával javítottam. Ehhez a mennyiséghez 1 evőkanálnyi elég volt, de ha még ekkor is túl folyós, akkor lehet még hozzáadni. A vaníliakrémhez a kihűlt sűrű pudingot kevertem hozzá kanalanként a habos vajhoz, ettől lett igazán sima és krémes. A pudinghoz nem adtam hozzá cukrot, de ez ízlés dolga.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak