Hamis Eclair fánk tejszínhabbal

Recept Hamis Eclair fánk tejszínhabbal

Hozzáadta: Babu27, 8.12.2017

Kategória: Desszertek, sütemények, Fánkok, képviselőfánkok

KÜLDÖTT KÉPEK

Ha nincs idő a főzőcskére, sütögetésre, akkor nincs más hátra, be kell vetni a jól bevált fegyvereket, és elő kell szedni azokat a recepteket, amik gyorsan képesek finomságot eredményezni. A hamis Eclair fánk egy ilyen pompás megoldás. Piskóta, csokoládé, kókuszreszelék, tejszínhab. Csupán ennyi kell, egy kis türelem, és aránylag rövid idő alatt az asztalra varázsolható a finomság.

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: Babu27, 8.12.2017

Kategória: Desszertek, sütemények, Fánkok, képviselőfánkok

Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

1 csomagbabapiskóta (hosszú)
2 csomagtejszín ízű habpor (dr. Oetker)
80 gétcsokoládé
1 ev. kanálnövényi olaj
kókuszreszelék

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A csokoládét gőzfürdő felett felolvasztjuk, majd hozzáadjuk az olajat és elkeverjük.
  2. A piskóták felét sütőpapírra (vagy egy rácsra) tesszük és a csokoládéval megkenjük. Kókuszreszelékkel megszórjuk és megvárjuk, míg a csokoládé megköt.
  3. A habporból krémet készítünk (a csomagoláson található útmutató szerint, kb. 3 dl tejjel), habzsákba töltjük, majd a maradék piskótára nyomjuk.
  4. A tejszínhabos piskótára rátesszük a csokoládés piskótát, hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás