A klasszikus linzer tésztájába liszt, vaj és cukor kerül. Ez a recept ettől eltér, mert vaníliacukorral és joghurttal is lazítottam az állagon. A tésztával könnyű dolgozni, ráadásul még pihentetni sem kell. Ha már sima, tészta állagú, akkor kinyújtjuk, kiszaggatjuk, megsütjük a formákat. Szerző: Mineralka
A klasszikus linzer tésztájába liszt, vaj és cukor kerül. Ez a recept ettől eltér, mert vaníliacukorral és joghurttal is lazítottam az állagon. A tésztával könnyű dolgozni, ráadásul még pihentetni sem kell. Ha már sima, tészta állagú, akkor kinyújtjuk, kiszaggatjuk, megsütjük a formákat. Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak