Hamis párizsi kifli

Recept Hamis párizsi kifli
KÜLDÖTT KÉPEK

A hamis párizsi kifli sütés nélkül készül, az alapja pedig a lágy tészta helyett bolti hosszúkás piskóta. A krémet még előző nap este elkészítettem, majd egy éjszakán keresztül hűtőszekrényben pihentettem. Az elkészítése egyszerű, a végeredmény pedig pazar! Szerző: Majka0407

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

Hosszú babapiskóta

Krém:

400 mlhabtejszín
200 gfőzőcsoki
2 csomaghabtejszín
100 gporcukor

Öntet:

100 gfőzőcsoki
50 gvaj
30 gmargarin

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A töltelékkel kezdjük. A habtejszínt felmelegítjük (kis lángon, és nem szabad, hogy felforrjon!). Beletesszük a kockára tört csokoládét, beleszórjuk a cukrot, majd addig kevergetjük, amíg a csoki és cukor fel nem oldódik. Kihűtjük, majd hűtőszekrénybe tesszük. Én a krémet este készítette el, és egy órát pihent a hűtőszekrényben, majd másnap reggel vertem a habfixálóval együtt krémmé.
  2. A kapott krémet süteményes zsákba töltjük, rátesszük a megfelelő díszítő fejet.
  3. A piskótát tepsire vagy tálcára tesszük, a süteményes zsák segítségével felvisszük rá a kemény krémet.
  4. A főzőcsokit a vajjal és margarinnal együtt gőzfürdő felett felolvasztjuk, majd ezt csorgatjuk rá a krém tetejére. Jó étvágyat!
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás