Házi csokoládés korong – sütés nélkül

Recept Házi csokoládés korong – sütés nélkül
KÜLDÖTT KÉPEK

Nagyon gyors házi édes kísértés. Ha nem tudjuk, mit kezdjünk z elfekvőben lévő bon-bonnal vagy szaloncukorral, akkor ez a recept megoldás lehet a problémára. A házi csokoládés korongok sütés nélkül persze nemcsak a „felesleges” csokoládé és édesség eltüntetéséről szólnak. Kiváló édesség bulikhoz, partikhoz, baráti összejövetelekhez, nálunk a gyerekzsúrok elengedhetetlen kelléke.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:
1 csomagmargarin
1 dbDr.Oetker Eredeti Puding csokoládés
1 csomagbon-bon, szaloncukor, más zselés cukor
250 gporcukor

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Először előkészítjük a papír muffin formákat, majd félbevágjuk a bon-bonokat.
  2. A margarint gőz felett felengedjük, hozzáadjuk a porcukrot és szilikonlapáttal elkeverjük.
  3. A cukros vajhoz hozzákeverjük a pudingport, csomómentesre keverjük és levesszük a tűzről.
  4. A kosárkákba beleteszünk egy kanál pudingos masszát, ebbe kerül a félbe vágott bon-bon, majd a tetejére ismét egy kanál pudingos massza kerül. A süteményt tetszés szerint díszíthetjük ehető ételdíszekkel, majd a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. Jó étvágyat!

A receptért köszönet kitűnő szakácsunknak - Zlatulik3-nak

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás