Vacsorára valami édesre vágytam, és mivel volt elég időm, úgy döntöttem, elkészítem ezt az isteni házi fánkot burgonyás tésztából. Tudom, hogy egészségtelen, rengeteg benne a kalória, és ilyen ételt nem tanácsos vacsorára enni, de én nagyon szeretem. Megkívánta, hozzáláttam, elkészült, és elégedett voltam a végeredménnyel. A tésztájával könnyű dolgozni, nem ragad, és sütés után a fánkok puhák, akár a pókháló. A jó minőségű házi lekvár teszi fel az i-re a pontot. Igazi édes öröm a mindennapokra.
Vacsorára valami édesre vágytam, és mivel volt elég időm, úgy döntöttem, elkészítem ezt az isteni házi fánkot burgonyás tésztából. Tudom, hogy egészségtelen, rengeteg benne a kalória, és ilyen ételt nem tanácsos vacsorára enni, de én nagyon szeretem. Megkívánta, hozzáláttam, elkészült, és elégedett voltam a végeredménnyel. A tésztájával könnyű dolgozni, nem ragad, és sütés után a fánkok puhák, akár a pókháló. A jó minőségű házi lekvár teszi fel az i-re a pontot. Igazi édes öröm a mindennapokra.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak