TopReceptek.hu Tésztaételek Gnocci Házi gnocchi
Házi gnocchi
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra    ·   23.8.2022

Házi gnocchi

Finom burgonyás köret mártásokhoz, szószban tocsogó húsos ételekhez. Levesbetétnek is használtam már. Szerző: Triniti

45 perc
Elkészítés
7 perc
Sütés/főzés

SZEZONÁLIS ÉTELEK

Alapanyagok

Szükségünk lesz:

1 kg
burgonya
150 g
rétesliszt
150 g
búzafinomliszt
2 db
tojás
1 evőkanál
vaj
csipet
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A burgonyát sós vízben puhára főzzük. Áttörjük, kihűtjük. Hozzáadjuk a lisztet, tojást, vajat. Sózzuk, majd alaposan eldolgozzuk.
  2. A tésztából kisebb adagokat szaggatunk ki, ezekből kis golyókat formázunk.
  3. A reszelőt belisztezzük, ezen formázzuk meg a gnocchit. Sós vízben készre főzzük.

Videó kóstolók

Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni

Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása

Legújabb receptek

Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak

Több recept