A házi habroló cukrászhabbal nem leveles tésztából készül, hanem házilag nyúlt margarinos-tejfölös tésztából. Miután a rolók elkészültek és óvatosan levettük a sütőformáról, elkészítjük a cukrászhabot. Ez igényel egy kis odafigyelést, ugyanis egységes, szobahőmérsékletű krémmé kell dolgozni a kemény tojáshabot és a forró cukorszirupot. A végeredmény viszont pompásan puha, levegős és krémes cukrászhab, ami ellenállhatatlanná teszi a házi habrolónkat.
A házi habroló cukrászhabbal nem leveles tésztából készül, hanem házilag nyúlt margarinos-tejfölös tésztából. Miután a rolók elkészültek és óvatosan levettük a sütőformáról, elkészítjük a cukrászhabot. Ez igényel egy kis odafigyelést, ugyanis egységes, szobahőmérsékletű krémmé kell dolgozni a kemény tojáshabot és a forró cukorszirupot. A végeredmény viszont pompásan puha, levegős és krémes cukrászhab, ami ellenállhatatlanná teszi a házi habrolónkat.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak