A puha, lágy, tojáshabos-krémes sütemény az egyik nagy kedvencem. Én házi kardinális szeletnek hívom. Az eredetitől abban különbözik, hogy a sárga tésztát egész egyszerűen csak beleöntöm a tepsibe, és erre teszem rá a tojáshabot. AZ eredetiben a sárga tészta és a tojáshab „váltakozik”. Szerintem ahogy én készítem, az ízén nem változtat, és a kész sütemény fantasztikus élményt nyújt! Persze akinek van elég ideje, az két tepsit is használhat a két tésztalaphoz, és felváltva nyomhatja bele a sárga tésztát és a tojáshabot. Szerző: cleopatra
A puha, lágy, tojáshabos-krémes sütemény az egyik nagy kedvencem. Én házi kardinális szeletnek hívom. Az eredetitől abban különbözik, hogy a sárga tésztát egész egyszerűen csak beleöntöm a tepsibe, és erre teszem rá a tojáshabot. AZ eredetiben a sárga tészta és a tojáshab „váltakozik”. Szerintem ahogy én készítem, az ízén nem változtat, és a kész sütemény fantasztikus élményt nyújt! Persze akinek van elég ideje, az két tepsit is használhat a két tésztalaphoz, és felváltva nyomhatja bele a sárga tésztát és a tojáshabot. Szerző: cleopatra
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak