Gyakorlatilag egy bögrés kenyérreceptről van szó, ami kívül ropog, belül pedig rendkívül puha. Az elkészítése nem időigényes, de magának a pihentetésnek kellő időt kell hagyni. A házi magvas kenyér esetében ez legalább egy éjszakát jelent. Én a tésztát előző este készítem el, fóliába csomagolom és reggelig a konyhapulton pihentetem. Ezután már csak a sütés marad hátra. Szerző: Mineralka
Gyakorlatilag egy bögrés kenyérreceptről van szó, ami kívül ropog, belül pedig rendkívül puha. Az elkészítése nem időigényes, de magának a pihentetésnek kellő időt kell hagyni. A házi magvas kenyér esetében ez legalább egy éjszakát jelent. Én a tésztát előző este készítem el, fóliába csomagolom és reggelig a konyhapulton pihentetem. Ezután már csak a sütés marad hátra. Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak