Házi magvas kenyér
Gyakorlatilag egy bögrés kenyérreceptről van szó, ami kívül ropog, belül pedig rendkívül puha. Az elkészítése nem időigényes, de magának a pihentetésnek kellő időt kell hagyni. A házi magvas kenyér esetében ez legalább egy éjszakát jelent. Én a tésztát előző este készítem el, fóliába csomagolom és reggelig a konyhapulton pihentetem. Ezután már csak a sütés marad hátra. Szerző: Mineralka
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 3.8.2019
Kategória: Péksütemények, Reggeli, Főétkezések
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
1 bögre = 250 ml
3 bögrefinomliszt
1,5 bögrelangyos víz
1/2 kv. kanálporélesztő
1,5 kv. kanálsó
köménymag és szezámmag
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Zázračný chlebíček bez hnětení.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Wunderbares Brot ohne Kneten an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS