Férjem házassági évfordulónk alkalmából egy nagyon aranyos kis bisztróba vitt el vacsorázni, ahol az előétel friss bagett és májkrém volt. Nagyon ízlett, de amikor megláttam az árát, majdnem hátast dobtam. Gondoltam, nem kell nekem aranyáron fizetni a csirkemájas krémért, ügyes vagyok, otthon is el tudom készíteni. Megvettem a hozzávalókat és elkészítettem a házi májkrémet Nadi módra. Itt a remek példa arra, hogy néhány fogást otthon is egyszerűen, és nem utolsósorban olcsóbban is el lehet készíteni.
Férjem házassági évfordulónk alkalmából egy nagyon aranyos kis bisztróba vitt el vacsorázni, ahol az előétel friss bagett és májkrém volt. Nagyon ízlett, de amikor megláttam az árát, majdnem hátast dobtam. Gondoltam, nem kell nekem aranyáron fizetni a csirkemájas krémért, ügyes vagyok, otthon is el tudom készíteni. Megvettem a hozzávalókat és elkészítettem a házi májkrémet Nadi módra. Itt a remek példa arra, hogy néhány fogást otthon is egyszerűen, és nem utolsósorban olcsóbban is el lehet készíteni.
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Naďa Indruchovának
Forrás: Vaření s Tomem
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak