Pár hozzávaló, egy konyhai mixer, és láss csodát, pillanatok alatt elkészült a lágy, selymes házi majonéz! Sőt, ha egy kicsit variáljuk, adunk hozzá kellemesen savanykás-édes csemegeuborkát, a csemegeuborka levét és egy kevés vöröshagymát, akkor a tartármártás is elkészült. Ha tovább szeretnénk fokozni az élvezeteket, akkor a majonézhez akár chillit és fokhagymát is keverhetünk, de a friss kapor is tökéletes választás! Szerző: Danka
Pár hozzávaló, egy konyhai mixer, és láss csodát, pillanatok alatt elkészült a lágy, selymes házi majonéz! Sőt, ha egy kicsit variáljuk, adunk hozzá kellemesen savanykás-édes csemegeuborkát, a csemegeuborka levét és egy kevés vöröshagymát, akkor a tartármártás is elkészült. Ha tovább szeretnénk fokozni az élvezeteket, akkor a majonézhez akár chillit és fokhagymát is keverhetünk, de a friss kapor is tökéletes választás! Szerző: Danka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak