A sűrített tej konzervet vízbe tesszük, forrástól számított 3 órát főzzük, kihűtjük. Így karamellás sűrített tejet kapunk.
A vajat edénybe tesszük, hozzáadjuk a mézet, a porcukrot, majd elkezdjük melegíteni. Amikor már a hozzávalók feloldódtak, hozzáadjuk az ecet és szódabikarbóna keverékét.
Amikor már aranybarna, levesszük a lángról, kissé kihűtjük. Beledolgozzuk a tojásokat, egyiket a másik után. Minden tojást követően alaposan elkeverjük.
Folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a lisztet, tészta állagúra dolgozzuk. A tésztát 6 egyenlő részre osztjuk. Mindegyiket kinyújtjuk, majd tepsi hátán megsütjük (a tepsit felfordítjuk, sütőpapírt teszünk rá, erre kerül a vékony tészta). A sütés 180 fokon kb. 5 perc. Miután megsült, rögtön méretre vágjuk!
A cukrot és pudingport a tejben csomómentesre keverjük. Pudingot főzünk, kihűtjük. A vajat habosra verjük, kis adagokban beledolgozzuk a kihűlt pudingot és a karamellás sűrített tejet.
Minden tésztalapot megkenünk a lágy krémmel. A tésztalapokat egymásra tesszük, a tetejét dióval megszórjuk, olvasztott csokoládéval meglocsoljuk. Egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.