Házi pohárkrém eperpürével

Recept Házi pohárkrém eperpürével
KÜLDÖTT KÉPEK
Recept Házi pohárkrém eperpürével

A túró, tejszínhab és eper keveréke nemcsak egyben, hanem külön-külön is zseniális. Ha pedig ez a három alapanyag kerül egy sütés nélküli desszertbe, akkor a végeredmény csak jó lehet.

KÜLDÖTT KÉPEK
Recept Házi pohárkrém eperpürével

ALAPANYAGOK

250 gzsírosabb, lágy túró
200 mlhabtejszín
2 csomagvaníliacukor
500 gfriss eper
ízlés szerintporcukor

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A túrót a vaníliacukorral kikeverjük.
  2. A habtejszínt habbá verjük, hozzáadjuk a túróhoz.
  3. A megmosott, lecsepegetett, megszárított epret porcukorral megszórjuk, botmixerrel eperpürét készítünk. Pár epret díszítésnek félreteszünk.
  4. A poharakba felváltva kanalazzuk bele a krémet és eperpürét
  5. Eperrel díszítjük, tálaljuk.

Forrás: Vaření a pečení s radostí

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás