Házi ribizlilekvár

Recept Házi ribizlilekvár

Hozzáadta: TopPetra, 29.8.2021

Kategória: Lekvárok, befőttek, Ribizli, Gyümölcs szerint

KÜLDÖTT KÉPEK

Nincs jobb a házi lekvárnál. Szeretem készíteni is, függetlenül attól, hogy nagyon meleg van és sokat kell kavargatni. A sűrű ribizlilekvár is megér egy kísérletet, igazán finom, fanyar és frissítő. Szerző: Milka

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 29.8.2021

Kategória: Lekvárok, befőttek, Ribizli, Gyümölcs szerint

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

1,2 lleturmixolt ribizli
1 kgbefőzőcukor 2:1

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A leturmixolt gyümölcsöt edénybe tesszük, forrástól számítva 30 percig főzzük.
  2. Hozzáadjuk a cukrot és további 5 percig főzzük.
  3. Üvegbe töltjük, lezárjuk és kendővel lefedjük. Ízlés szerint díszítjük az üvegeket.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás