Házi teljes kiőrlésű bagett kelesztés nélkül
Kiváló ház bagett. Nem kell hozzá sem kovász, sem élesztő. Csak elkeverjük, megsütjük.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 17.7.2022
Kategória: Péksütemények
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
200 gteljes kiőrlésű liszt
200 grozsliszt
2 evőkanálnapraforgómag
1 kávéskanálsó
1 kávéskanálszódabikarbóna
300 gnatúr joghurt
2 evőkanálolívaolaj
- A száraz hozzávalókat elkeverjük. A szezámmagot ízlés szerint akár kisebb darabokra vágjuk. Ezután adjuk hozzá a joghurtot. Sózzuk.
- Jó alaposan eldolgozzuk.
- A kapott tésztát két részre osztjuk. Mindegyik adagot olajjal megkenjük, megformázzuk a bagetteket, sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük.
- 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük – a sütési idő függ a bagett méretétől is.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Domácí celozrnné bagety bez kvásku nebo droždí.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Domáce celozrnné bagety bez kvásku alebo droždia.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS