Ha van néhány szabad óránk és kreatív ötleteinket a konyhában szeretnénk kiélni, akkor élek egy javaslattal: készítsétek el a házi vajas croissantot! Az elkészítését már előző nap el kell kezdeni, ugyanis ekkor gyúrjuk össze a réteslisztből készült tésztát, amit legalább egy éjszakán át becsomagolva, hűtőben pihentetünk. Másnap erre az alapra kerül rá a vajas réteg, majd következik a hajtogatás, pihentetés, végül a sütés. Jó étvágyat!
Ha van néhány szabad óránk és kreatív ötleteinket a konyhában szeretnénk kiélni, akkor élek egy javaslattal: készítsétek el a házi vajas croissantot! Az elkészítését már előző nap el kell kezdeni, ugyanis ekkor gyúrjuk össze a réteslisztből készült tésztát, amit legalább egy éjszakán át becsomagolva, hűtőben pihentetünk. Másnap erre az alapra kerül rá a vajas réteg, majd következik a hajtogatás, pihentetés, végül a sütés. Jó étvágyat!
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak