Hihetetlenül finom, puha töltött kiflik
A kelt tészta az kelt tészta, én egyszerűen imádom! Legyen szó friss élesztőről vagy porélesztőről, ha kellő időd szánunk a kelesztésnek, akkor a végeredmény tökéletesen puha, lágy, levegős tészta. Ezt a tésztát töltöttem meg jobbnál jobb finomságokkal, és így készültek el ezek a hihetetlenül finom, puha töltött kiflik. Tölteléknek lekvárt, nutellát, túrót, mákos vagy diós tölteléket is használhatunk. Szerző: Mineralka
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 18.4.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Péksütemények
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
200 mltej
1 dbtojás
100 mlolaj
4 ev. kanálkristálycukor
1 kv. kanálszárított élesztő
500 gfinomliszt
csipet só
1 csomagvaníliacukor
Szükségünk lesz még:
porcukor szóráshoz
tojás kenéshez
lekvár, nutella, túró vagy dió töltéshez
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS