A kelt tészta az kelt tészta, én egyszerűen imádom! Legyen szó friss élesztőről vagy porélesztőről, ha kellő időd szánunk a kelesztésnek, akkor a végeredmény tökéletesen puha, lágy, levegős tészta. Ezt a tésztát töltöttem meg jobbnál jobb finomságokkal, és így készültek el ezek a hihetetlenül finom, puha töltött kiflik. Tölteléknek lekvárt, nutellát, túrót, mákos vagy diós tölteléket is használhatunk. Szerző: Mineralka
A kelt tészta az kelt tészta, én egyszerűen imádom! Legyen szó friss élesztőről vagy porélesztőről, ha kellő időd szánunk a kelesztésnek, akkor a végeredmény tökéletesen puha, lágy, levegős tészta. Ezt a tésztát töltöttem meg jobbnál jobb finomságokkal, és így készültek el ezek a hihetetlenül finom, puha töltött kiflik. Tölteléknek lekvárt, nutellát, túrót, mákos vagy diós tölteléket is használhatunk. Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak