Minden édességnek és süteménynek megvan a titka. Ez viszont a tésztákra is igaz. Ha linzerről van szó, akkor általában a 3:2:1 aránnyal találkozni a liszt, vaj és cukor vonatkozásában. Ez a recept nem sokban tér el ettől, azzal a kiegészítéssel, hogy extra hozzávalóként tojássárga és citrom reszelt héja is kerül a tésztába. Fontos, hogy a vaj a lehető leghidegebb legyen, és igyekezzünk gyorsan dolgozni.
Minden édességnek és süteménynek megvan a titka. Ez viszont a tésztákra is igaz. Ha linzerről van szó, akkor általában a 3:2:1 aránnyal találkozni a liszt, vaj és cukor vonatkozásában. Ez a recept nem sokban tér el ettől, azzal a kiegészítéssel, hogy extra hozzávalóként tojássárga és citrom reszelt héja is kerül a tésztába. Fontos, hogy a vaj a lehető leghidegebb legyen, és igyekezzünk gyorsan dolgozni.
Forrás: Adkas
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak