A zöldséges, szaftos húsok mindig is a kedvenceim közé tartoztak, főleg ha a szaft jó ízes és kellően fűszeres. A hűsszeleteket sörös pácban ezért is készítem előszeretettel. A sör, ketchup és a zöldségek egyvelege fantasztikus ízvilágot képez, az elkészült fogás pedig tökéletes ebédnek és vacsorának is. Köretnek friss zöldségből készült salátát és burgonyát vagy rizst készítek, és persze tálaláskor jó bőségesen meglocsolom a húst a szafttal. Aki szereti a pikáns ízt, az bátran használhat erős ketchupot, vagy akár csilis szószt is.
A zöldséges, szaftos húsok mindig is a kedvenceim közé tartoztak, főleg ha a szaft jó ízes és kellően fűszeres. A hűsszeleteket sörös pácban ezért is készítem előszeretettel. A sör, ketchup és a zöldségek egyvelege fantasztikus ízvilágot képez, az elkészült fogás pedig tökéletes ebédnek és vacsorának is. Köretnek friss zöldségből készült salátát és burgonyát vagy rizst készítek, és persze tálaláskor jó bőségesen meglocsolom a húst a szafttal. Aki szereti a pikáns ízt, az bátran használhat erős ketchupot, vagy akár csilis szószt is.
Forrás: Vaření a pečení s radostí
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak