Jó kis recept, el kell ismerni. A megszokotthoz képest annyit változtattam, hogy az élesztőt nem tejbe, hanem főzőtejszínbe morzsoltam. Ez zsírosabb, és szerintem ettől finomabb lesz a kalács. A megkelt tésztát még felvert tojással kentem meg, végén pedig mandulaszirommal megszórtam. Felszeletelés után puha vajjal és lekvárral szoktam megkenni, a gyerekek is így kérik. Jó étvágyat!
Jó kis recept, el kell ismerni. A megszokotthoz képest annyit változtattam, hogy az élesztőt nem tejbe, hanem főzőtejszínbe morzsoltam. Ez zsírosabb, és szerintem ettől finomabb lesz a kalács. A megkelt tésztát még felvert tojással kentem meg, végén pedig mandulaszirommal megszórtam. Felszeletelés után puha vajjal és lekvárral szoktam megkenni, a gyerekek is így kérik. Jó étvágyat!
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak