Húsvéti sajttekercs

Recept Húsvéti sajttekercs
KÜLDÖTT KÉPEK

A Húsvét nálunk elképzelhetetlen sajttekercs nélkül. Finom falatka, ami a majonézes burgonyasalátával is bátran fogyasztható, főtt tojással, tormával.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

350 gedami sajt
200 gsonka vagy szalámi

Töltelék

4 dbtojás
100 gtömlős sajt
130 gvaj
1 dbpaprika, piros
2 dbcsemegeuborka
snidling
őrölt feketebors

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A sajtot zacskóba tesszük, forrásban lévp vízben kb. 15 percig főzzük. Ezalatt megpuhul.
  2. Amíg a sajt puhul, a töltelékhez a puha vajat, tömlős sajtot, apróra vágott főtt tojást elkeverjük. Hozzáadjuk az apróra vágott paprikát, snidlinget, csemegeuborkát.
  3. A sajtot vékonyra nyújtjuk, rátesszük a sonkát vagy szalámit. Megkenjük a töltelékkel, felcsavarjuk. Hűtőbe tesszük, majd felszeleteljük, tálaljuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás