Nálunk többek között az isler tortácskák étcsokoládéban teszik különlegessé és hagyományossá az ünnepet. Általában mindig 1-2 nappal az ünnepek előtt készítem el, mert a süteménynek nem árt, ha pár napot pihen a fogyasztás előtt. Az islert finom krémmel tapasztom össze, néha akár 3 korongot is egymás fölé teszek, majd bevonom csokoládéval, a tetejét pedig mandulával díszítem. A receptben használt darált dió természetesen darált mandulával is helyettesíthető.
Nálunk többek között az isler tortácskák étcsokoládéban teszik különlegessé és hagyományossá az ünnepet. Általában mindig 1-2 nappal az ünnepek előtt készítem el, mert a süteménynek nem árt, ha pár napot pihen a fogyasztás előtt. Az islert finom krémmel tapasztom össze, néha akár 3 korongot is egymás fölé teszek, majd bevonom csokoládéval, a tetejét pedig mandulával díszítem. A receptben használt darált dió természetesen darált mandulával is helyettesíthető.
Blogom: Adkas tastyfood
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak